...

Onze pakketten

Onze import pakketten

Wij bieden onze auto-importservice aan in de hieronder vermelde pakketten. Met meer dan 10 jaar ervaring importeren we erkende dealer-occasions uit Europa voor onze klanten. Op basis van deze uitgebreide ervaring hebben we drie duidelijke importpakketten samengesteld, zodat je gemakkelijk kunt zien welk pakket het beste bij jouw wensen past: het Brons Pakket, het Zilver Pakket en het Goud Pakket.

red blue heading design

Tarieven

Onze Pakketten

Brons Pakket

€ 595,-

Zilver Pakket

€ 795,-

Goud Pakket

€ 995,-

Onderhoud

Op aanvraag

Transport

Op aanvraag

Beschrijving van onze pakketten

Het Brons import pakket

Het Brons Import Pakket is ons meest eenvoudige importpakket, zoals de naam al aangeeft. Kies voor dit pakket als je van plan bent om de auto zelf aan te schaffen bij de verkopende partij en deze zelf naar Nederland te brengen. Bijvoorbeeld, als je een auto wilt kopen van een particuliere verkoper in Duitsland (wat we afraden vanwege de risico’s), kun je alleen gebruik maken van ons Brons pakket. Onze Zilver- en Goud-importpakketten zijn niet beschikbaar voor auto’s die particulier worden aangeboden, omdat we geen transacties met particuliere verkopers willen afhandelen. Het Brons Import Pakket is bedoeld voor mensen die alleen ondersteuning willen bij de registratie van hun in Duitsland gekochte auto in Nederland en de rest zelf willen regelen.

BELANGRIJK: Als je kiest voor het Brons Import Pakket, moet je rekening houden met extra kosten die je zelf zult moeten dragen. Denk aan kosten voor een tijdelijk 5-daags kenteken voor het overbrengen van de auto, brandstofkosten, reiskosten voor de heenreis, en natuurlijk aanzienlijke tijdinvestering. Bovendien moet je, bij het zelf overbrengen van een auto met een buitenlands kenteken, formeel eerst een “vrijstelling voor BPM en motorrijtuigenbelasting bij kortstondig gebruik” aanvragen en is je voertuig nog niet volledig allrisk verzekerd zonder Nederlands kenteken.

Het Zilver import pakket

Kies voor het Zilver Import Pakket als je volledig ontzorgd wilt worden gedurende het hele proces. Dit is ons meest populaire importpakket, waarin onze kracht ligt. Onze importadviseurs nemen al het werk uit handen. Zij regelen het contact met de verkopende partij in Duitsland, vragen de status, geschiedenis en alle gegevens van de auto op en verzorgen het volledige aankoopproces. Na deze stappen ontvang je een definitieve offerte, waarin alle details zijn opgenomen die zijn besproken met de verkopende partij, inclusief de berekening van de rest-BPM (indien van toepassing).

Met de totale prijs zoals vermeld in onze definitieve offerte, kun je besluiten of je de auto wilt kopen. Bij akkoord vragen we de verkopende partij om een koopovereenkomst op te stellen. Na ondertekening van de koopovereenkomst en betaling van de auto kunnen we het importproces starten. De verkopende partij geeft aan wanneer jouw auto klaar staat voor transport. Vanaf deze datum plannen we het allrisk verzekerd transport in per oplegger (je auto wordt niet individueel over de weg gereden). Binnen uiterlijk tien werkdagen na deze datum wordt je auto afgeleverd in Bergambacht. Bij aankomst voeren we een 15 punten aankomstcheck uit en starten we het registratieproces bij de RDW en de Belastingdienst.

Het Goud import pakket

Het GoudPakket biedt net dat beetje extra voor een optimale ervaring. Extra voordelen bovenop het reguliere Plus Pakket zijn versneld transport, een uitgebreide 30 punten aankomstcheck en een professionele poetsbeurt. Met het Premium Import Pakket profiteer je allereerst van sneller transport met een verkorte doorlooptijd. Zodra de auto gereed is voor transport, plannen we het allrisk verzekerd transport (per oplegger, dus geen individueel wegtransport) in, waardoor je auto binnen vijf werkdagen (in plaats van tien) in Bergambacht wordt afgeleverd.

Bij aankomst voeren we een grondige 30 punten aankomstcheck uit (in plaats van 15) en starten direct het registratieproces bij de RDW en de Belastingdienst. Het Premium Pakket biedt tevens een professionele poetsbeurt voor een showroomwaardige aflevering van je auto. Deze behandeling omvat polijsten van de lak tot de originele staat, waardoor de glans maximaal terugkeert. Zelfs bij jong gebruikte auto’s waar vuil zich snel in de lak ophoopt of waar lichte (wasstraat)krassen zichtbaar zijn, zal de lak na deze behandeling glad en stralend zijn. Ook de binnenkant van de auto wordt professioneel gereinigd.

Na de behandeling brengen we een coating aan over de lak, waardoor de lak drie tot vijf maanden verzegeld en beschermd is tegen vuil en weersomstandigheden. Hierdoor is de auto na deze behandeling ook gemakkelijker schoon te houden. We voeren deze behandeling uit terwijl de auto gestald staat in afwachting van het kenteken, zonder vertraging in de aflevering van je auto.

red blue heading design

F.A.Q.

Veel gestelde vragen

Wij bieden drie importpakketten aan: het Brons Pakket, het Plus Zilver Pakket en het Goud Pakket. Elk pakket heeft verschillende diensten en opties om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Het Brons Pakket is geschikt als je de auto zelf wilt aankopen en naar Nederland rijden. Je draagt zelf kosten voor een tijdelijk 5-daags kenteken, brandstof, vervoer heenreis, en eventuele andere bijkomende uitgaven.

Het Zilver Pakket biedt extra diensten zoals contact met verkopende partij in Europa, opvragen van auto-informatie, en volledige ondersteuning bij het aankoopproces, terwijl het Brons Pakket zich richt op registratie in Nederland.

Het Goud Pakket biedt  een uitgebreide 30 punten aankomstcheck en een professionele poetsbeurt bovenop de diensten van het Zilver Pakket, waardoor het proces sneller en completer wordt.

Nee, het Goud Pakket is niet beschikbaar voor auto's die particulier worden aangeboden, vanwege onze voorkeur om transacties met particuliere verkopers te vermijden.

De 30 punten aankomstcheck omvat een grondige controle van 30 specifieke aspecten van de auto om te waarborgen dat deze in goede staat aankomt en voldoet aan de vereiste normen.

De professionele poetsbeurt omvat het polijsten van de lak, reinigen van de binnenkant van de auto, en het aanbrengen van een beschermende coating op de lak voor een optimale uitstraling en duurzaamheid.

Het transport wordt allrisk verzekerd geregeld, waarbij opleggertransport wordt gebruikt om de auto veilig naar Nederland te brengen, dit is inbegrepen in het Zilver en Goud Pakket.

red blue heading design

Contact

Stuur ons een bericht