...
banner top left design

FAQ

white sections design element
red blue heading design

F.A.Q.

Veel gestelde vragen

Wij bieden drie importpakketten aan: het Basis Import Pakket, het Plus Import Pakket en het Premium Import Pakket. Elk pakket heeft verschillende diensten en opties om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Het Basis Import Pakket is geschikt als je de auto zelf wilt aankopen en naar Nederland rijden. Je draagt zelf kosten voor een tijdelijk 5-daags kenteken, brandstof, vervoer heenreis, en eventuele andere bijkomende uitgaven.

  1. Het Plus Import Pakket biedt extra diensten zoals contact met verkopende partij in Duitsland, opvragen van auto-informatie, en volledige ondersteuning bij het aankoopproces, terwijl het Basis Import Pakket zich richt op registratie in Nederland.

  2.  

Het Premium Import Pakket biedt versneld transport, een uitgebreide 30 punten aankomstcheck en een professionele poetsbeurt bovenop de diensten van het Plus Pakket, waardoor het proces sneller en completer wordt.

Nee, het Premium Import Pakket is niet beschikbaar voor auto's die particulier worden aangeboden, vanwege onze voorkeur om transacties met particuliere verkopers te vermijden.

De 30 punten aankomstcheck omvat een grondige controle van 30 specifieke aspecten van de auto om te waarborgen dat deze in goede staat aankomt en voldoet aan de vereiste normen.

De professionele poetsbeurt omvat het polijsten van de lak, reinigen van de binnenkant van de auto, en het aanbrengen van een beschermende coating op de lak voor een optimale uitstraling en duurzaamheid.

Het transport wordt allrisk verzekerd geregeld, waarbij opleggertransport wordt gebruikt om de auto veilig naar Nederland te brengen, dit is inbegrepen in het Plus en Premium Import Pakket.

red blue heading design

Contact

Stuur ons een bericht

white sections design element